Versenyek

38 fős iskolai csapat vett részt a fergeteges hangulatú „Aludj máskor” elnevezésű ifjúsági vetélkedőn április 1-2-án Gyöngyösön.

Ez a város második alkalommal adott otthont a nagy volumenű programnak, ahol kilenc 25-50 fős középiskolai csapat mérte össze ügyességét, tudását, kreativitását.

Az előzetes feladat egy csillagjegy bemutatása volt, amihez kapcsolódóan egy zenés, táncos 3 perces műsorral készültünk, sok jelmezt és kelléket állítottunk elő.

A 34 diák (akinek zöme 15-16 éves volt) és 4 felnőtt (Pruskóczki Gáborné, Dr. Radványiné Fodor Valéria, Hüvelyes László pedagógusok és Bíró Attiláné szülő) nagy lelkesedéssel és kitartással oldotta meg a 32 feladatot, amelyek egymással párhuzamosan kerültek kiosztásra és folyamatos koncentrálást és alkotómunkát igényeltek. A legfiatalabb összetételű közösségünk tagjai önzetlenül szurkoltak, biztattak más csapatokat és szépen helytálltak a nagyon erős mezőnyben.

Gratulálunk minden versenyzőnek a sikeres szerepléshez és köszönjük iskolánk támogatását, hogy ilyen életre szóló élménnyel gazdálkodhattunk.

Tovább »
Teremdíszítő verseny

2017. aug. 29.

Az idei teremdíszítő verseny zsűrizésére november 10-én került sor. A tanárokból és diákokból álló zsűri pontozta a szaktanterem jellegét, az osztály jellegét és a rendezettséget.

Az első három helyezett osztályterem és tanműhely oklevélben és tárgyjutalomban részesül.

Az első 4 helyezett osztályterem zárható fémszekrényt fog kapni a Széchenyi Alapítvány jóvoltából.

Helyezettek:

Tanműhelyek és szaktantermek kategória

  1. helyezett: 61. terem, 55 pont
  2. helyezett: 29. terem, 54 pont
  3. helyezett: 41. terem, 53 pont

Tantermek kategória

  1. helyezett: 1. terem, 83 pont
  2. helyezett: 21. terem, 82 pont
  3. helyezett: 3 terem, 77 pont

 


Tovább »

Az eseményről IDE kattintva olvashatsz többet.

Tovább »

A 2010-es tanév októberében a diákönkormányzat osztály weboldal készítő versenyt hirdetett meg november 30-ai határidővel. 3 pályamunka érkezett, ezek mindegyike rendkívül tartalmas és információkban gazdag volt.

Tovább »

SZISZISEK A MISKOLCI MEGYEI DÖNTŐBEN
Játékos műveltségi vetélkedő döntőjén vett részt Miskolcon a Zrínyi Ilona gimnáziumban

Tovább »

8 feladatot kaptunk, a beküldési határidő ápr. 26-a volt.
Feladatok:
- Szent György napi népszokások összegyűjtése

Tovább »

A BAZ megyei Diákparlament játékos vetélkedőt hirdetett a megye középiskolái részére. A verseny 3 fordulóból áll: két írásbeli és egy szóbeli megmérettetésből.

Tovább »