38 fős iskolai csapat vett részt a fergeteges hangulatú „Aludj máskor” elnevezésű ifjúsági vetélkedőn április 1-2-án Gyöngyösön.

Ez a város második alkalommal adott otthont a nagy volumenű programnak, ahol kilenc 25-50 fős középiskolai csapat mérte össze ügyességét, tudását, kreativitását.

Az előzetes feladat egy csillagjegy bemutatása volt, amihez kapcsolódóan egy zenés, táncos 3 perces műsorral készültünk, sok jelmezt és kelléket állítottunk elő.

A 34 diák (akinek zöme 15-16 éves volt) és 4 felnőtt (Pruskóczki Gáborné, Dr. Radványiné Fodor Valéria, Hüvelyes László pedagógusok és Bíró Attiláné szülő) nagy lelkesedéssel és kitartással oldotta meg a 32 feladatot, amelyek egymással párhuzamosan kerültek kiosztásra és folyamatos koncentrálást és alkotómunkát igényeltek. A legfiatalabb összetételű közösségünk tagjai önzetlenül szurkoltak, biztattak más csapatokat és szépen helytálltak a nagyon erős mezőnyben.

Gratulálunk minden versenyzőnek a sikeres szerepléshez és köszönjük iskolánk támogatását, hogy ilyen életre szóló élménnyel gazdálkodhattunk.