Diákönkormányzati napok

2017

Erről az eseményről ITT olvashat.

2016

Erről az eseményről ITT olvashat.

2015

Erről az eseményről ITT olvashat.

2014

Erről az eseményről ITT olvashat.

2013

Az idei diákönkormányzati napról ITT olvashat.

2012

Erről a diákönkormányzati napról ITT olvashat.

2011

Az idei diákönkormányzati napról a főoldal események pontjában olvashat és tekintheti meg a készült fényképeket. Kattints IDE.

2010

Az idei diáknap április 1-jén került megrendezésre. Iskolánk diákjai már hetekkel korábban elkezdték a lázas készülődést a nevezetes eseményre. A szponzorok gyűjtése, a programok összeírása, előkészítése, a plakátok megrajzolása mind-mind időigényes és kreatív feladat volt. A 11-es osztályok közül 5-en indultak a nemes versengésben.

11.A osztályfőnök: Hantosi Árpádné
11.B osztályfőnök: Bodnár Péter
11.C osztályfőnök: Várhegyi György
11.E osztályfőnök: Sallai Zsuzsanna
11.F osztályfőnök: Bene Imre

Az osztályfőnökök lelkiismeretesen és sok segítséget nyújtva támogatták osztályaik készülődését. Ezúton is szeretnénk megköszönni végzett munkájukat.

A kampányra két nap állt rendelkezésre. Bejárati tablón tettük közzé az induló osztályok programjait és a jelöltek önéletrajzát. Ezúton szerettük volna biztosítani a minél nagyobb nyilvánosságot és az esélyegyenlőséget.

A csapatterületeket sorsolás útján jelöltük ki, így az épületben három szint és a sportudvar került kihasználásra.

A bevonulás fél 9-kor kezdődött az iskola előtt. Iskolánk tanulója: Gomány Alexandra jó hangulatú konferálásával mutatta be a csapatokat és biztatta a közönséget a szurkolásra, a tapsra. Több osztály táncos produkciót mutatott be. Volt rövid jelenet, tűzoltóautó és sztárvendég a színes palettán. Fekete Pákósegítette az egyik csapatot táncával, jó hangulatot varázsolt iskolánkba.

A változatos programok az iskola épületében és a sportudvaron zajlottak. Mindenki találhatott kedvérevaló szórakozást. Sok zene, tánc, finom ételek, üdítők pezsdítették a résztvevő ifjúságot. Egy kis ízelítő a választékból: jóslás, szkander verseny, fekvenyomó verseny, táncbemutató, kutyabemutató, szerenád, pókerverseny, ételkészítés (gulyás, palacsinta, rakott krumpli).


A remek hangulatú délelőttöt szavazás kísérte, melynek eredménye a következő lett:

I. helyezett: 11.A
II. helyezett: 11.B
III. helyezett: 11.F
IV. helyezett: 11.C
V. helyezett: 11.E

Gratulálunk minden induló osztálynak a remek szervezéshez, a színes és változatos programokhoz.

Ezen a napon mindenki nyert!!

2009

A tavasz egyik legizgalmasabb vetélkedése a Diákönkormányzati Nap. A 11. évfolyam csapatai küzdöttek meg egymással. A nemes versengésben a 11.b, 11.c, 11.e, 11.f osztályok indultak. Április 8-án volt a rendezvény csúcspontja, melyet már lázas készülődés előzött meg. Plakátok, szórólapok készítése, szponzorok szerzése volt a fő tevékenységi terület. Változatos programokat kínáltak iskolánk tanulóinak az indulók. Volt fekve nyomó verseny, egész napos sminkelés, fodrászat, Hengerfej koncert, paintball verseny, körömfestés, frissen sült rántotta, paprikás krumpli, csocsó verseny, ökölvívás, egész napos zene több helyen. Mindenki találhatott magának szórakoztató programot, és többnyire éltek is a lehetőséggel. A fiatal osztályfőnökök aktív részvételükkel, segítőkészségükkel, koordinációs munkájukkal támogatták a gyerekek sikeres szereplését. A tanulók szavazása alapján a 11.f csapata győzött. Az előkészületek és a diáknapi rendezvények jó lehetőséget biztosítottak a szervezői készségekkel rendelkezőknek a bizonyításra és még jobban összekovácsolták az osztályközösségeket.

Jövőre újra találkozunk, csak új résztvevőkkel!